DELPHI

Firma noastră execută reparaţii de injectoare şi pompe de injecţie COMMON RAIL de fabricaţie DELPHI.

Odată cu îndeplinirea tuturor cerinţelor impuse, atelierul este acreditat de fabricantul echipamentelor de injecţie DELPHI pentru efectuarea reparaţiilor atât la injectoarele cât şi la pompele de injecţie Common Rail.

Se asigură reparaţii rapide pentru injectoarele şi pompele fabricaţie DELPHI ce echipează: DACIA LOGAN 1,5 dCI, RENAULT Clio 1,5 dCI, FORD Focus, Transit, Mondeo, HYUNDAI, KIA, MERCEDES, PEUGEOT, CITROEN.

Datorită actualizării standurilor de probă se pot testa şi repara injectoarele codate C3I ce echipează motoarele EURO 5 cu injecţie DELPHI.

Reparaţiile se fac folosind componente originale. Testarea şi reglarea injectoarelor după reparaţie se execută cu ajutorul unor utilaje performante, acreditate de fabricantul echipamentului de injecţie.

Avem în dotare atât CRI-PC cât şi AVM2-PC.

Pentru toate lucrările se asigură garanţie.

BOSCH

Odată cu achiziția standului de probe injectoare tip EPS 708 BOSCH, verificarea injectoarelor după reparație se face la standardele fabricantului.

Atelierul este dotat cu setul de reparații faza a 3-a de la BOSCH. Pachetul de reparații pentru injectoare diesel conține echipamente de măsură cu care valorile pot fi setate cu o precizie de o miime de milimetru. Acest lucru permite nu numai măsurarea precisă a parametrilor funcției de injecție, dar, de asemenea, identificarea unor posibile cauze de defect. În atelier se aplică, prin urmare, aceleași standarde înalte de calitate pentru activitatea de diagnosticare și reparare ca și cele utilizate în fabrică.

Cu noul pachet de reparații, atelierul este capabil de a repara toate injectoarele controlate de valve de curent electromagnetic de la Bosch de până la 2200 bari, atât pentru autoturisme (CRI 1.0-2.2) cât și vehicule utilitare (CRIN 1-3). Software-ul de reparații cuprinzător, cu o bază de date integrată sprijină mecanicul cu toate măsurătorile și procedurile. Atelierul efectuează reparații diesel profesionale și oferă clientilor săi un serviciu de reparații economic și rentabil de cea mai înaltă calitate.

Efectuăm reparații la injectoarele piezo-electrice fabricație BOSCH, incluzând verificarea codului IMA existent sau generarea unui nou cod.

DENSO

Testăm și verificăm injectoarele Denso folosind tehnologie de ultimă generație, cu ajutorul stand-ului Hartridge Sabre CRi Expert.

Spre deosebire de alte metode de măsurare a timpului de răspuns al injectorului, care monitorizează doar semnalele electrice, echipamentul Hartridge măsoară întregul proces, pentru a oferi o imagine completă asupra timpului de răspuns (FERT – Full Event Response Time).

Tehnologia brevetată cu circuit închis (Closed-Loop technology), folosită de Sabre CRi, monitorizează constant puterea folosită de pompa internă de 10 ori pe secundă, ceea ce asigură un consum de energie echilibrat.

Noul software cuprinde pași adiționali avansați de testare:

  • Presiunea de deschidere a pulverizatorului (NOP – Nozzle Opening Pressure) – prin acest pas se asigură funcționarea corectă a pulverizatorului, care trebuie să se deschidă la nivelul de presiune cerut, astfel încât să se obțină atomizarea dorită;
  • Impulsul minim necesar injecției (MDP – Minimum Drive Pulse) – noul software Hartridge Magmah permite atât măsurarea acestui impuls, cât și determinarea profilului curbei de debit.

O altă tehnologie de ultimă generație a injectoarelor Denso este i-ART, prin care se măsoară fluctuațiile de presiune pentru a asigura acuratețea testării.

Rampa și pompa puternică din cadrul acestei soluții compacte generează o presiune de 2700 bari. Astfel, Sabre CRi Expert este capabil de testarea viitoarelor injectoare de înaltă presiune inclusiv a injectoarelor de vehicule grele Delphi F2X, Euro 4 Delphi Smart, a celor din seria Bosch 117, a injectoarelor cu bobine gemene Bosch CRIN și Denso i-ART.

Efectuăm reparații la injectoarele de fabricație Denso, incluzând generarea unui nou cod.

SIEMENS

Efectuăm reparații la injectoarele piezo-electrice fabricație Siemens, incluzând generarea unui nou cod.

Toate cele afişate sunt cu titlu informativ şi pot fi modificate fără notificare prealabilă. Pentru variantele cele mai noi şi detalii concrete, vă rugăm să ne contactaţi.

Ultima actualizare: 01.06.2020